ПОРІВНЯЛЬНА ОЦІНКА РЕЗУЛЬТАТІВ АНТИБІОТИКОПРОФІЛАКТИКИ УСКЛАДНЕНЬ У ПАЦІЄНТІВ ПІСЛЯ ТРАНСУРЕТРАЛЬНОЇ РЕЗЕКЦІЇ ПЕРЕДМІХУРОВОЇ ЗАЛОЗИ З ПРИВОДУ ЇЇ ДОБРОЯКІСНОЇ ГІПЕРПЛАЗІЇ - V. V. Kozlov (Клінічна хірургія, 2017)
Узагальнений досвід застосування препарату левофлоксацин у 71 хворого з приводу доброякісної гіперплазії (ДГ) передміхурової залози (ПЗ). Доведена ефективність та доцільність призначення препарату з метою профілактики ранніх післяопераційних ускладнень після трансуретральної резекції (ТУР) ПЗ.