Моральне виховання майбутніх юристів: історіографічний аналіз проблеми - Олексій Денищик (Педагогічний дискурс, 2013)
У статті аналізується малодосліджена проблема морального виховання студентської молоді і, зокрема майбутніх юристів в умовах  вищого навчального закладу. Вивчення сукупності праць видатних філософів, педагогів та правників, історико-педагогічної  та юридичної літератури, публікацій і наукових досліджень, творів  відомих письменників та поетів дало змогу обґрунтувати проблему формування моральної культури та професійно необхідних якостей фахівців у галузі права.