ФІНАНСОВА ТРАНСФОРМАЦІЯ БЛАГОДІЙНОГО СЕКТОРУ В УМОВАХ ВІЙСЬКОВОГО ЧАСУ - O.Р. Tsiupa; V.І. Lialiuk (Aktualʹnì Problemi Rozvitku Ekonomìki Regìonu, 2025)
У статті розкрито трансформаційні процеси у сфері фінансового забезпечення благодійних організацій України в умовах повномасштабної війни. Тематика дослідження охоплює аналіз викликів, з якими стикається благодійний сектор, та інноваційних підходів до мобілізації фінансових ресурсів у кризових умовах. Особливу увагу приділено змінам у структурі джерел доходів, рівню прозорості використання коштів і зростанню ролі партнерства. Визначено також нові ризики, які зумовлені воєнним станом та відповідно і економічною нестабільністю.