Вплив антиадгезивних гелів на основі гіалуронату натрію на формування інтраперитонеальних спайок в експерименті - M. G. Melnychenko; V. O. Sytnikova; A. A. Kvashnina (Клінічна хірургія, 2018)
Мета. Вивчити вплив антиадгезивних гелів (ААГ) на основі гіалуронату натрію на формування інтраперитонеальних спайок в експерименті.