ПЕРЕТВОРЕННЯ У ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНІЙ СФЕРІ МІСТ - V.O. Kavyrshyna (Економіка та право, 2024)
Статтю присвячено аналізу відносин, що існують в європейських країнах у сфері утримання та експлуатації багатоквартирного житла, з позицій стимулювання досягнення високої ефективності використання ресурсів; дослідженню вітчизняного досвіду створення ОСББ і розробці рекомендацій щодо подальшого реформування ЖКГ України.