Імплементація зарубіжного досвіду в українське законодавство щодо протидії кіберзлочинам - R. V. Zakharevych (Аналітично-порівняльне правознавство, 2025)
Стаття присвячена дослідженню можливості та шляхів імплементації зарубіжного досвіду в українське законодавство щодо протидії кіберзлочинам.