90-річчя кафедри геофізичних методів розвідки НТУ «Дніпровська політехніка»: історія і сучасність - М.М. Довбніч (Геофизический журнал, 2025)
У 2025 р. виповнюється 90 років від дня заснування кафедри геофізичних методів розвідки НТУ «Дніпровська політехніка». Роботу присвячено історії становлення та розвитку геофізичних досліджень у стінах Катеринославського вищого гірничого училища — Дніпропетровського гірничого інституту — Національного технічного університету «Дніпровська політехніка».