Християнська онтологія особистості в контексті богослов'я спілкування - Natalia Ishchuk (Cхід, 2016)
Стаття містить аналіз тринітарної проблематики у світлі богослов'я спілкування. Розглянута парадигма діалогічного спів-буття іпостасей Трійці як онтологічна взаємопов'язаність Трьох Осіб й автентична реальність буття Бога. У цьому контексті упрозорюється християнська онтологія особистості, контури якої виростають із феномену спілкування.