Накопичення жиру в тілі бугайців шаролезької породи в постнатальному онтогенезі - В. С. КОЗИР (Передгірне та гірське землеробство і тваринництво, 2020)
Вивчено топографію й інтенсивність жировідкладення в тілі бугайців шаролезької породи у віковому аспекті. Показано, що синтез жиру в їх організмі повільніший від росту м’язової тканини. Доведено, що м’ясна продукція тварин породи шароле у всі вікові періоди конкурентоспроможна і відповідає вимогам споживача.