Tekkedeki İktidar - Pembe Betül Fidan (Tasavvuf İlmi ve Akademik Araştırma Dergisi, 2021)
Tanıtımına yer verdiğimiz eser, yazarın lisans eğitimini Tarih üzerine yaptıktan sonra hazırladığı, “Osmanlı Toplumunda Devlet-Tarikat İlişkileri” başlıklı doktora tezinden yararlanarak kaleme almıştır. Işık, “Şeyhler ve Şahlar”, “Devlet ve Tarikat” ve “Zaman Ayarlı Kaos” kitaplarının da müellifidir.