Новаторська лексикографічна праця для навчання української мови як іноземної та поширення знань про Україну у світі - Інна Ренчка (Мова: класичне, модерне, постмодерне, 2024)
Новаторська лексикографічна праця для навчання української мови як іноземної та поширення знань про Україну у світі (Рецензія на: Shevchuk, Yuri I. (2022). Ukrainian-English collocation dictionary for students of Ukrainian (Шевчук, Юрій І. Українсько-англійський комбінаторний словник). Second printing (corrected). New York: Hippocrene Books, Inc., 970 p.)