Продуктивність райграсу високого в умовах Передкарпаття - Г. С. КОНИК; Р. Є. ІВАНЦІВ (Передгірне та гірське землеробство і тваринництво, 2021)
Однією з поширених багаторічних злакових трав на заході України є райграс високий. Це типова сінокісна трава, що добре відростає після скошування. Зберігається в травостоях 3–5 років і має високу кормову цінність. Краще поїдається тваринами в сумішках з іншими травами через гіркий смак, що обумовлено вмістом кумарину.