Продуктивність корів і якість молока за згодовування силосу, законсервованого пробіотичними препаратами - І. В. ДУШАРА; Н. М. ФЕДАК; С. П. ЧУМАЧЕНКО; Л. М. ДАРМОГРАЙ (Передгірне та гірське землеробство і тваринництво, 2021)
Наведено результати порівняльного вивчення якості силосів із злаково-бобових сумішок однорічних кормових культур підвищеної вологості, законсервованих пробіотичними препаратами, щодо силосу без консервантів і їх впливу на молочну продуктивність корів та якісні параметри молока.