O dziejach Litwy (W związku z książką Juliusza Bardacha O dawnej i niedawnej Litwie, 1988) - Jacek Sobczak (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1989)
O dziejach Litwy. W związku z książką Juliusza Bardacha O dawnej i niedawnej Litwie, 1988