Методологічні підходи до вивчення системи управління розвитком освіти в сфері фізичної культури і спорту в Польщі - Oleksandr Mozolev (Педагогічний дискурс, 2016)
У статті автором розкриті методологічні підходи щодо вивчення системи управління розвитком освіти в сфері фізичної культури і спорту в Польщі. Встановлені засоби і методологія досліджень систем управління. Розкрито змістовно-процесуальна схема дослідження та види наукового аналізу, що використовує автор. Визначені методи дослідження та сфера їх застосування.