Деякі шляхи покращення системи технічного забезпечення за рахунок визначення моделей її дослідження - Лезік О.В.; Пастушок Є.М.; Левагін Г.А.; Книш Д.В. (Збірник наукових праць Харківського національного університету Повітряних Сил, 2019)
Розглядаються основні питання визначення структури та призначення моделей, які використовують-ся при дослідженні системи технічного забезпечення (ТхЗ), основних шляхів їх реалізації в ході навчального процесу, активізації пізнавальної діяльності курсантів; надаються деякі рекомендації командиру зенітного підрозділу з питань покращення системи ТхЗ з метою якісної підготовки спеціалістів за фахом та вдоско-налення навчального процесу підготовки спеціалістів факультету. Це в деякій мірі дозволяє покращити питання підвищення ефективності навчання на факультеті.