Kamerizstāde “Ādas” Paula Stradiņa Medicīnas vēstures muzejā 30.08.2018.–30.12.2018. - Ieva Lībiete (Acta Medico-Historica Rigensia, 2019)
No 2018. gada 30. augusta līdz 2018. gada 30. decembrim Paula Stradiņa Medicīnas vēstures muzeja mazajā izstāžu zālē bija apskatāma kamerizstāde “Ādas”, kurā pirmo reizi pēc restaurācijas (restauratore Ārija Ubarste) bija eksponēta Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) Anatomijas muzeja krājumā glabātā tetovēto ādu kolekcija. Izstādes veidotāju mērķis bija piedāvāt plašāku un starpdiscipilnāru skatījumu uz kolekciju, kuras tapšanas vēsturiskais konteksts līdz šim bijis maz apzināts. Izstādes kuratore – Ieva Lībiete, māksliniece – Ausma Šmite, producents un scenogrāfs – Aleksejs Koškins.