Творчість як епістема трансдисциплінарної акмеології - Євген Паламарчук; Віталій Мудраков (Педагогічний дискурс, 2012)
В статті охарактеризовується специфіка феномена творчості, визначається її роль та місце як епістеми трансдисциплінарної акмеології.