Управлінські та організаційні засади державної та атестації випускників медичних навчальних закладів у форматі ОСКІ - В. Г. Марічереда; В. І. Борщ; О. П. Рогачевський (Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління, 2019)
Проблема якісної підготовки кадрів є ключовою для будь-якої сфери діяльності, не є винятком й медична галузь. Сучасні тенденції розвитку соціально-економічної сфери вимагають від фахівців використання мультидисциплінарного та висококомпетентнісного підходів. Таким чином, вдосконалення освітнього процесу та процесу оцінки якості освіти випускників вищої медичної школи є важливим елементом сучасного реформування галузі охорони здоров’я та медичної освіти. Імплементація новітніх світових технологій навчання та оцінки знань студентів є важливою запорукою цього удосконалення.