Genderovanost univerzitního bádání v kontextu Slovenska (Szapuová, M., Kiczková, Z., Zezulová, J. (eds.). Na ceste k rodovej rovnosti: ženy a muži v akademickom prostredí) - Hana Maříková (Gender a Výzkum, 2011)
Book review of Szapuová, M., Kiczková, Z., Zezulková, J. (eds.). 2009. Na ceste k rodovej rovnosti: ženy a muži v akademickom prostredí. Bratislava: IRIS, 2. vydání.