Трансанальні ендоскопічні операції при пухлинах прямої кишки - V. V. Grubnik; R. P. Nikitenko; S. P. Degtyarenko; V. V. Grubnik (Клінічна хірургія, 2019)
Мета. Покращити діагностику та результати лікування хворих з пухлинами прямої кишки шляхом застосування тран- санальної ендоскопічної мікрохірургії і вивчення «сторожових» лімфатичних вузлів.