TE SAXA LOQUUNTUR – KÉPES ALBUM ÉS DOKUMENTUMGYŰJTEMÉNY AZ 1926–1930 KÖZÖTTI SZEGEDI EGYETEMI ÉPÍTKEZÉSEKRŐL - Zoltán Megyeri-Pálffi (Gerundium, 2025)
2024-ben megjelent könyv, amelyet Gausz Ildikó és Vajda Tamás készített a Szeged városa és az állam közötti, az egyetemi építkezésekre vonatkozó 1924-es megállapodás századik évfordulója apropóján.