ПОКРАЩЕННЯ ПАРАМЕТРІВ ІНДУКТОРНИХ ГЕНЕРАТОРІВ ЗА ДОПОМОГОЮ КОНДЕНСАТОРІВ В ОБМОТЦІ ЗБУДЖЕННЯ - V. D. Luschik; V. V. Dyachenko (Elektrotehnìka ta Elektroenergetika, 2008)
Розглянутий індукторний вентильний генератор для автомобілів, у якого на зубцях статора розміщені котушки обмотки якоря і котушки обмотки збудження. Досліджується вплив ємнісних струмів в обмотці збудження на характеристики генераторів.