ОСНОВНІ РИСИ ТА ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ РИНКУ ІНЖИНІРИНГОВИХ ПОСЛУГ - N.V. Shvets; H.O. Khandiy (Економіка та право, 2024)
У статті дана характеристика світового ринку інжинірингових послуг з визначенням його сучасних особливостей. Розглянуто стан українського ринку інжинірингу та зазначені основні проблеми його розвитку.