Встановлення фальсифікації (підроблення) доказів та його наслідки. - С. В. Степанов (Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління, 2014)
Стаття присвячена проблемі встановлення фальсифікації (підроблення) доказів у справі та використання даної обставини як нововиявленої для відновлення перегляду такої справи. Автор аналізує чинне законодавство з порушеного питання, виявляє прогалини регулювання та пропонує шляхи їх усунення.