Co všechno mohou o politice vypovědět volby? Diskurzivní analýza kampaní před slovenskými volbami v březnu 2012. (Maďarová, Z., Ostertágová, A. Politika vylúčenia a emócií. Aspekty predvolebnej kampane 2012) - Veronika Šprincová (Gender a Výzkum, 2013)
Book review of Maďarová, Zuzana, Ostertágová, Alexandra. 2013. Politika vylúčenia a emócií. Aspekty predvolebnej kampane 2012. Bratislava: Aspekt.