Механізм реалізації регіональних інвестиційних програм як фінансовий інструмент стимулювання регіонального розвитку - Mykhaylo Kuzheliev; Alina Nechyporenko (Cхід, 2018)
У статті розглянуто питання реалізації регіональних інвестиційних програм, які здатні впливати на соціально-економічний розвиток регіонів. Особлива увага приділена розробці концепції вдосконалення механізму реалізації регіональних інвестиційних програм як фінансового інструменту стимулювання регіонального розвитку. Запропонована концепція вдосконалення механізму реалізації регіональних інвестиційних програм дозволяє комплексно впливати на внутрішні та зовнішні загрози інтересам регіональних інвестиційних програм, уникаючи негативного впливу в умовах динамічного зовнішнього середовища або мінімізуючи його.