ДЕЯКІ ПИТАННЯ РЕАЛІЗАЦІЇ ОРГАНАМИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ПОВНОВАЖЕНЬ ЩОДО РОЗПОРЯДЖЕННЯ ЗЕМЛЯМИ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ - Y.O. Bazykina (Економіка та право, 2024)
Розглянуто проблемні питання реалізації органами місцевого самоврядування повноважень щодо розпорядження землями комунальної власності. За результатами проведеного дослідження наведено пропозиції щодо усунення проблем, які виникають на практиці при реалізації органами місцевого самоврядування повноважень щодо розпорядження землями комунальної власності.