Особливості становлення трансформаційних процесів економіки України. - О. П. Радченко; О. І. Шавалюк (Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління, 2014)
Розглядаються особливості трансформації економіки України на сучасному етапі її розвитку, досліджуються проблеми, що виникають в процесі трансформації, обґрунтовуються напрями оптимізації соціально-економічного розвитку на основі раціоналізації трансформаційної динаміки.