ДЕМОНСТРАТИВНЕ НЕРОБСТВО ЯК ВАЖЛИВИЙ АТРИБУТ ГЛАМУРУ - Руслана Іванівна Безугла (Культура і мистецтво у сучасному світі, 2016)
Стаття присвячена дослідженню гламуру та його складових. Значна увага приділяється  демонстративному неробству як одному з найбільш важливих атрибутів гламурного способу життя.