Рекомендації щодо інформаційно-аналітичного забезпечення та автоматизації управління інтегрованим потенціалом протидії загрозам воєнного характеру для забезпечення визначеного рівня воєнної безпеки держави - Сиротенко А.М. (Збірник наукових праць Харківського національного університету Повітряних Сил, 2018)
Проаналізовано стан інформаційно-аналітичного забезпечення та автоматизації управління інтегрованим потенціалом протидії загрозам воєнного характеру. Для забезпечення визначеного рівня воєнної безпеки держави науково обґрунтовані рекомендації щодо інформаційної та аналітичної складових. Інформаційну складову в структурі інформаційно-аналітичного забезпечення необхідно будувати на національному рівні. В структурі аналітичного рівня системи інформаційно-аналітичного забезпечення запропоновано мати комплекс взаємопов’язаних моделей.