Katalogizacija razglednica prema ISBD-u - Damir Sablić; Ana Barbarić (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske, 2021)
Cilj. Cilj je rada teorijski i kroz primjere prikazati katalogizaciju razglednica i njihovih digitalnih reprodukcija po ISBD-u.