ОЦІНКА ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНОЇ АКТИВНОСТІ ПРОМИСЛОВОСТІ - Я.В. КУДРЯ; Р.В. МІХЕЛЬ (Економіка та право, 2024)
Висвітлено розв’язання проблем оцінки конкурентоспроможності промисловості в Україні. В основу оцінювання покладено конкурентні переваги вітчизняної промисловості у розрізі регіонів. Оцінено конкурентні переваги національної промисловос ті на прикладі зовнішньоекономічної активності промислової діяльності. Виділено негативні тенденції і сильні сторони зовнішньоекономічної діяльності в промисловості. Розроблено заходи щодо забезпечення підвищення конкуренто спроможності промисловості в областях.