Bibliobusna služba u promicanju Agende UN-a za održivi razvoj – primjeri dobre prakse - Nika Čabrić; Tamara Kolić; Davorka Semenić Premec (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske, 2020)
Cilj. Cilj je rada prikazati mogućnosti, dosege i dobru praksu rada Bibliobusne službe Knjižnica grada Zagreba u promicanju UN-ove Agende za održivi razvoj 2030. Svojim radom trenutno nastoji doprinijeti sljedećim ciljevima: Cilju 4. – Kvalitetno obrazovanje, Cilju 10. – Smanjenje nejednakosti, Cilju 11. – Održivi gradovi i lokalne zajednice, Cilju 16. – Mir i pravednost, Cilju 17. – Partnerstvo za ciljeve.