Egyéni panaszzsoltárok jelentősége az istentiszteleti gyakorlatban - Enikő Hajnalka KOVÁCS (Studia Universitatis Babeş-Bolyai. Theologia Reformata Transylvanica, 2023)
The Importance of Individual Lament Psalms in Worship Practice