МЕТОДИКА УСУНЕННЯ ДИСГАРМОНІЙНОСТІ РЕСУРСНИХ СКЛАДОВИХ ІННОВАЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВА - E.V. Ivanona (Економіка та право, 2024)
Досліджено характер впливу інституціонально-економічних факторів на формування інноваційного потенціалу підприємств, обґрунтовано критерії гармонійності ресурсних складових і розроблено єдиний алгоритм діагностики та гармонізації композиції останніх.