Всеукраїнська студентська олімпіада з дисципліни «гістологія, цитологія, ембріологія» (23- 24 квітня 2015 року) - Editorial office journal "Morphologia" (Морфологія, 2015)
23-24 квітня 2015 року в Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця на кафедрі гістології та ембріології, відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «гістологія, цитологія, ембріологія».