„Én a szomjazónak adok az élet vizének forrásából ingyen.” (Jel 21,6c) – Bibliai történetek – kortyok az élet vizének áldott forrásából - Edit SOMFALVI (Studia Universitatis Babeş-Bolyai. Theologia Reformata Transylvanica, 2016)
„To the thirsty I will give freely from the spring of the water of life.” Rev 21,6c –the spring of the water of life.