ЯКА ВАРТІСТЬ ОДНОГО ДНЯ ЛІКУВАННЯ ПЕДІАТРИЧНОГО СЕПСИСУ? - В. Снісарь; О. Власов; Ю. Площенко; С. Єгоров (Неонатологія, хірургія та перинатальна медицина, 2025)
Дане дослідження представляє аналіз економічних аспектів лікування дітей із діагнозом сепсис та тяжкий сепсис. В Україні, попри значну увагу до цієї патології, наявність спеціалізованих методичних рекомендацій та нормативних документів, комплексні підрахунки витрат на госпіталізацію дітей із вказаною патологією досі відсутні.