Лікування післяін’єкційних ускладнень за розробленою методикою із застосуванням NO-терапії - O. O. Bilyayeva; V. V. Kryzhevsky; І. V. Kаrol (Клінічна хірургія, 2018)
Мета. Покращити результати лікування пацієнтів з післяін’єкційними ускладненнями.