АНАЛІЗ ЧИННИКІВ І ХАРАКТЕРУ ЇХНЬОГО ВПЛИВУ НА КАПІТАЛІЗАЦІЮ ПІДПРИЄМСТВ - N.Y. Brukhovetska; O.A. Saplina (Економіка та право, 2024)
Проаналізовано сутність капіталізації, обґрунтовано використання дохідного підходу до оцінки вартості підприємства для розрахунку капіталізації підприємства, представлено підхід до оцінки капіталізації, заснований на нейромережевому моделюванні. Виявлено фактори, що впливають на величину капіталізації підприємства; запропоновано конкретні заходи з підвищення рівня капіталізації.