Betekintés egy magyar koreanista életművébe - Ajsa Dobó (Távol-keleti Tanulmányok, 2025)
Dobó Ajsa recenziója Osváth Gábor Nyelv és kommunikáció Koreában és máshol – Visszaemlékezések és tanulmányok című kötetéről.