МЕТОДИЧНИЙ ПІДХІД ДО ЕКОНОМІЧНОЇ ОЦІНКИ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ІННОВАЦІЙ - I.V. Dolyna (Економіка та право, 2024)
Розроблено пропозиції щодо встановлення цін на технологічні інновації за умови повної і неповної передачі прав на них споживачу. В основу методики, що пропонується, покладено визначення нижньої та верхньої межі можливості інтервалу маркетингового поля цінової політики. Рекомендації щодо встановлення фактичної піни в найбільшій мірі враховують інтереси як розроблювача, так споживача технологічні інновації. Особлива увага приділена питанням ціноутворення на технологічні інновації;при неповній передачі прав на них споживачу.