Щодо класифікації індивідуальних актів суб’єктів владних повноважень - O. V. Roy (Аналітично-порівняльне правознавство, 2025)
У статті розглянуто класифікацію індивідуальних актів суб’єктів владних повноважень з огляду на наукові праці вчених-адміністративістів. Зазначено, що існуючі моделі класифікації індивідуальних актів не в повній мірі відповідають викликам, що ставляться перед наукою адміністративного права.