ІДЕНТИФІКАЦІЯ ТА ПОЗИЦІОНУВАННЯ ОБ’ЄДНАНИХ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД: МЕТОДИЧНИЙ ІНСТРУМЕНТАРІЙ - В.А. УСТИМЕНКО; І.В. ЗАБЛОДСЬКА; С.О. БУРБЕЛО; Д.В. ЗАБЛОДСЬКА; П.О. САЄНКО (Економіка та право, 2024)
Викладено науково-практичне обґрунтування розробки методичного інстру мен тарію ідентифікації та позиціонування об’єднаних територіальних громад. Розроблено структурно-логічну схему обґрунтування розробки такого інструментарію для об’єднаних територіальних громад Луганської та Донецької областей, сформовано перелік комплементарних аналітичних процедур. До методичного інстру ментарію віднесено: методичні рекомендації щодо ідентифікації об’єднаних тери торіальних громад України; карти позиціонування об’єднаних територіальних громад Луганської та Донецької областей; методичні рекомендації щодо позиціонування об’єднаних територіальних громад Луганської та Донецької областей.