Criticizing the Idea of Mulla Sadra by H. Sabzevari (Combination of the Form and Matter, Union of the Intelligent and Intelligible, Perception of the Universals and Nominal Createdness) - Hossein Behravan (آموزه‌‌های فلسفه اسلامي, 2009)
حاجی سبزواری، شارح فلسفة ملاصدرا، برخی از مسائل صدرالمتألهین را به نقد کشیده و دیدگاهی مخالف او را ارائه می‌دهد. در این مقاله، نقدهای ملاهادی بر مباحث «ترکیب ماده و صورت»، «اثبات اتحاد عاقل و معقول از طریق تضایف»، «ادراک کلیات» و «حدوث اسمی» مطرح و بررسی می‌شود.