ПРО ПЕРЕХІД ПРАВА НА ОРЕНДУ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ ПРИ ПЕРЕХОДІ МАЙНОВИХ ПРАВ ВІД ЗАБУДОВНИКА ДО УПРАВИТЕЛЯ - I.O. Denysenko (Економіка та право, 2024)
Розглянуто проблему переходу права на оренду земельної ділянки при переході майнових прав від забудовника до управителя. Проаналізовано підстави передачі земельної ділянки в оренду.