Вплив систем удобрення на розвиток грибних хвороб у посівах пшениці озимої - Г. Я. БІЛОВУС; Ю. М. ОЛІФІР; О. А. ВАЩИШИН; О. Н. ПРИСТАЦЬКА (Передгірне та гірське землеробство і тваринництво, 2021)
До головних факторів обмеження реалізації потенційної продуктивності пшениці озимої належать забезпечення вологою, елементами живлення, ураження рослин хворобами та пошкодження шкідниками.