Formalno obrazovanje knjižničara - Marija Erl Šafar; Tihana Lubina (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske, 2018)
Cilj. Rad daje sažet povijesni pregled formalnog obrazovanja knjižničara koje će od svojih početaka, a posebice posljednjih desetljeća, doživljavati značajne promjene na planu organizacije i realizacije nastavnih programa.