УТОЧНЕННЯ КАТЕГОРІАЛЬНОГО АПАРАТУ У СФЕРІ ПРАЦІ - O.V. Dodonov (Економіка та право, 2024)
У статті розглянуто роль, сутність і зміст праці, розкрито сутність поняття «сфера» з точки зору виділення в ній об’єкта та суб’єктів взаємодії, виходячи з цього, надано обґрунтування категорії «сфера праці» з її схематичною відбудовою на основі прийнятого в логіці способу моделювання за допомогою Ейлеревих кругів.